Flow Basics Logo

FLOW BASICS
info@flowbasics.nl

KVK 60370793
BTW NL001907370B27
IBAN NL37INGB0006445198

Verzendkosten €4,95 boven de €75,- gratis verzending
Verzending binnen 3 werkdagen
Algemene voorwaarden

ABOUT / FLOW BASICS

“Geïnspireerd door mijn reizen heeft elke foto een eigen verhaal”

 

Als fotograaf en producer kom ik vaak op verschillende plekken over de hele wereld en leg dat vast middels foto of video. Ik wilde heel graag meer met mijn foto’s doen en kwam op het idee om één van mijn foto’s op een theedoek af te drukken. Daarna volgde placemats en oa print op karton. Zo ontstond Flow Basics. Op de site vind je alleen foto’s van eigen hand. Foto’s van mijn reizen of plekken waar ik graag naar toe ga zoals het strand. Laat je inspireren.

 

Flow Basics staat voor reizen, fotografie, surfen, inspireren, gezond leven én je dromen realiseren. Doen wat je het liefste doet. Bij Flow Basics worden we vaak geïnspireerd door de reizen die we maken, mensen die we ontmoeten, de geur van het strand en de flow van de zee.

 

Lach naar een vreemde op straat, praat met de mensen om je heen en deel je dromen. Momenten van geluk zit ‘m in de kleine dingen. De geur van een bloem (geen lelie dus ;-)), je voeten in het zand, ondergaande zon, de stilte of de vogels die het voorjaar verwelkomen.

Alles vanuit het hart. Maak je dromen waar, groot of klein.

Don’t overthink it, just go with the flow.

20150519_flowproportretten-045

Bewaren

Bewaren

Bewaren